Home TipsGadgets A World Walker

A World Walker

by Elisa van der Sluis

Kadootjes zijn altijd leuk, zowel om te krijgen als om te geven. Toen ik dus de kans kreeg om met een aardige korting een aantal items van A World Walker te bestellen, kon ik die niet laten liggen. Ik bestelde een aantal walker puzzles en de walker holder.

Walker Puzzle

Meteen toen ik de walker puzzels op de website zag, was ik verliefd. Wat leuk en origineel om zo je vakantiefoto´s aan de muur te hangen! Ieder puzzelstuk kan helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. Ik zocht vijf van onze leukste foto´s uit en begon met bestellen. Dat bestellen is wel een verhaal apart, dus dat leg ik onderaan verder uit. De puzzelstukken kosten 159 Hong Kong Dollar (zo’n 18 euro) per stuk excl. verzendkosten (50 Hong Kong Dollar) en hebben een formaat van 19.5 x 19.5 cm. Het duurde exact 2 weken voor de puzzelstukken binnen waren, ze komen namelijk uit Hong Kong. Ik was direct enthousiast! De puzzelstukken zitten verpakt in een mooi doosje, perfect als je het aan iemand kado wilt doen. In het doosje vond ik behalve mijn puzzelstukken ook nog een persoonlijk kaartje. Leuk!

IMG_0377

IMG_0369

Walker Holder

Nog zo’n leuk hebbedingetje: de Walker Holder! Een bagagelabel waar je badges op kunt doen van de landen die je hebt bezocht. Het label is gemaakt van leer en met gouden letters staat de tekst “My journey never stops at” er op gedrukt. Je kan de Walker Holder ook voor je pasjes gebruiken in plaats van als bagagelabel, handig voor bijvoorbeeld je citypass of treinkaartjes tijdens een citytrip. Op de Walker Holder is ruimte voor 18 badges. Op dit moment zijn er 18 labels verkrijgbaar, maar er komen er meer bij. De holder kost 70 Hong Kong Dollar ( 8 euro) en de badges zijn 45 Hong Kong Dollar (5 euro) per stuk, excl. de verzendkosten.

IMG_0361

Bestellen van de Walker Puzzle

Ben je net zo enthousiast als ik en wil je de puzzle pieces zelf bestellen? Dat gaat als volgt:

Ga naar de site van A World Walker
Geef aan hoeveel puzzle pieces je wilt bestellen
Reken deze af
Ga terug naar de site en vul per foto het orderform in
Je ontvangt een bevestiging per orderform
Je ontvangt een mail met daarin de voorbeelden van je walkerpuzzles
Keur deze goed of geef aan wat er moet worden gewijzigd
Na goedkeur ontvang je een mail met de verzendgegevens

643e66_e43b5d671cd245429af85b21f0126856

Op zich dus niet zo moeilijk, maar toch net ietsje anders omdat je eerst afrekent en dan pas aangeeft wat je op de puzzels wilt hebben.

Kennismakingsactie:

In samenwerking met A World Walker mag ik een leuke kennismakingsactie opzetten! Aan 20 personen die één van de items willen bestellen mag ik 10% korting kado geven. Het maakt dus niet uit of je een puzzle of holder wilt bestellen. Leuk voor jezelf of als kado voor bijvoorbeeld Moederdag! Wat je moet doen? Like de Instagram of Facebook pagina’s @liesronddewereld en @beaworldwalker en laat in een reactie je leukste reisherinnering achter. De leukste reacties krijgen zondag 24 april 2016 een privébericht met daarin je eigen actiecode.

Ook lezen:

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More