Home Disclaimer

Disclaimer

by Elisa van der Sluis

Al het onderstaande is van toepassing op liesronddewereld.nl. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.

Aan de samenstelling van informatie die te vinden is op liesronddewereld.nl wordt veel aandacht besteed. Toch kan het voorkomen dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De auteur behoudt zich het recht om op elk gewenst moment de inhoud van liesronddewereld.nl te wijzigen, zonder enige vorm van aankondiging. Aan de inhoud van liesronddewereld.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Liesronddewereld.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van liesronddewereld.nl. Tevens is liesronddewereld.nl niet verantwoordelijk voor de info op websites waarnaar verwezen en / of gelinkt wordt.

De inhoud van de site liesronddewereld.nl is zelf geschreven en gepubliceerde foto’s en video’s zijn zelf gemaakt. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit erbij vermeld.

Met het gebruiken of misbruiken van foto’s, video’s en / of teksten en / of het voordoen als Elisa van der Sluis op (profiel)sites pleegt u een strafbaar feit en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit gebeurd.

Foto’s, video’s en / of teksten mogen enkel worden gebruikt als er toestemming voor is gegeven en er duidelijk wordt teruggelinkt naar de website liesronddewereld.nl.

Op liesronddewereld.nl verschijnen artikelen waarin producten, reizen of diensten worden genoemd. Sommige van deze producten, reizen of diensten zijn niet door mij zelf aangeschaft en zijn dus gesponsord.

Wanneer een artikel een gesponsorde dienst, product of reis bevat, zal dit duidelijk in het artikel worden vermeld.

Ook over een gesponsorde dienst, product of reis zal een eerlijke mening worden gegeven en wordt deze mening gepubliceerd op liesronddewereld.nl zowel positief als negatief.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read more