Home TipsPersoonlijk Dit hield mij bezig in: oktober 2016

Dit hield mij bezig in: oktober 2016

by Elisa van der Sluis
Ouwehands dierenpark

Zelf vind ik het altijd heel leuk om de persoonlijke artikelen van andere bloggers te lezen en daardoor raakte ik geïnspireerd om zelf ook wat meer persoonlijke verhalen met jullie te delen. In deze rubriek vertel ik jullie wat mij de afgelopen maand zoal bezig hield, welke plekken ik bezocht en waar ik blij of juist helemaal niet blij van werd.

Oktober zit er ondertussen ook al weer op. Het jaar vliegt weer in vogelvlucht voorbij. Om je een idee te geven, over anderhalve maand staat je kerstboom weer in de woonkamer. Voor mijn gevoel zei ik gisteren tegen Liam dat die kerstspullen best in de schuur konden, het duurde immers nog zo lang. Maar goed, ik dwaal af, terug naar oktober 2016. Het was een fijne maand, één die in het teken stond van een nieuwe keuken en nieuwe reisbestemmingen voor 2017.

Welke plekken bezocht ik de afgelopen maand

– Met Liam zijn familie bezochten we Dierenpark Amersfoort, het werd een hele gezellige dag. Wat ik vooral leuk vond aan dit dierenpark is dat er een hoop dieren zijn opgevangen, zoals de gieren die vanwege ongelukken niet meer kunnen vliegen. En toch, ik kan er niks aan doen, maar ik hou altijd een beetje een dubbel gevoel over bij een bezoek aan de dierentuin.

– Op een prachtige herfstdag gingen wij naar Landgoed Clingendael. We bezochten de prachtige Japanse tuin, een onwijs mooie plek om van de herfstkleuren te genieten. Ik plaatste ook al een fotoreportage over dit bezoek, deze werd één van mijn best gelezen blogs tot nu toe!

– In het kader van de verbouwing bij ons thuis bezocht ik een hoop bouwmarkten. Geen plek waar je mij normaal gesproken snel tegenkomt.

Ouwehands direnpark

Hier werd ik blij van de afgelopen maand

– Begin januari is Liam jarig en om dat te vieren heb ik twee overnachtingen in een kasteel middenin de Ardennen geboekt. Stiekem hoop ik dat er sneeuw zal liggen!

– Eerder kon je al lezen dat er weer een bijzondere reis op de planning staat. Na maanden van twijfelen over verschillende bestemmingen hebben wij gekozen voor: Japan! Het is geen land wat hoog op onze bucketlist staat, maar toch zijn onwijs nieuwsgierig en kijken we er nu al enorm naar uit! Laat de voorpret maar beginnen.

– Op een vrijdagavond besloten we spontaan om samen uit eten te gaan. Bij een Japans restaurant, want we zijn dol op sushi. Grappig, zowel de Japanse tuin als het restaurant bezochten we voor er sprake van was dat wij naar Japan zouden gaan.

– Ons reisje naar Dublin begint aardig op te schieten, halverwege november is het zover! Wil je als eerste op de zijn van onze avonturen daar en op toekomstige trips? Volg mij dan via Facebook. Daar zie je ook altijd als eerste de nieuwste blogs voorbij komen.

– Eindelijk, na wekenlang het campinggevoel in eigen huis te hebben gehad, is onze keuken klaar. Daar werd ik echt heel blij van.

– Bij Hornbach kwam ik een deurmat tegen met een kompas erop! Moest ik hebben natuurlijk (zie logo).

img_2397

Hier werd ik niet blij van de afgelopen maand

– Misschien heb ik even iets gemist de afgelopen tijd (ik vlieg met veel verschillende airlines) en is dit al een hele poos, maar bij KLM betaal je tegenwoordig extra om je stoel uit te kiezen. Doe je dit niet, heb je de kans dat je niet naast elkaar zit. Kost 20 euro per persoon per vlucht. Nu kan het aan mij liggen, maar is dit niet meer iets voor een budgetmaatschappij? Liam en ik nemen in ieder geval de gok maar dat we tijdens de vluchten van en naar Japan niet naast elkaar zitten.

– Dat de keukenwinkel een wandplank is vergeten en ik na diverse telefoontjes nog steeds niet weet wanneer deze binnenkomt.

– Liam had eind van de maand de griep en ik heb hem nogal geplaagd met zijn echte mannengriep. Boontje komt om zijn loontje, want terwijl ik dit schrijf voel ik mij alles behalve lekker.

Natuurlijk ben ik benieuwd hoe jouw maand was en wens je een hele fijne november toe!

Ook lezen:

14 comments

Sabine 3 november 2016 - 5:33 am

Dat is ook wel een hele mooie keuken! En hopen maar dat je niet ook ziek wordt…

Reply
elisavandersluis 6 november 2016 - 10:25 pm

Dank je wel, ben er onwijs blij mee! Helaas was ik de afgelopen echt ziek 🙁

Reply
Rowan 3 november 2016 - 7:03 am

Wat fijn dat jullie keuken er in zit! Dublin is een super leuk vooruitzicht! Ik ben benieuwd! Beterschap!

Reply
elisavandersluis 6 november 2016 - 10:26 pm

Ja nog even en we mogen!! Helaas ben ik echt flink ziek geweest haha, dank je wel 🙂

Reply
Marcel 4 november 2016 - 7:33 pm

Leuke maand had je Lies! Lekker dat jullie keuken af is, nou ja op die plank na dan 🙁 Het heeft zo moeten zijn, eerst een bezoek aan de Japanse tuin en daarna sushi eten. Heerlijk vooruitzicht hebben jullie! Geniet van een mooie november en beterschap!

Reply
elisavandersluis 6 november 2016 - 10:26 pm

Ik denk het ook Marcel, sommige dingen moeten gewoon zo zijn!

Reply
Wanda 7 november 2016 - 8:28 pm

Leuk vooruitzicht dat jullie straks naar Dublin gaan! De eerste keer? Het is echt een hele leuke gezellige stad, onze eerste stedentrip samen gingen we er heen en hebben er ons toen prima vermaakt. Bijzondere trip trouwens, naar Japan! Ben benieuwd naar je verhalen daarover t.z.t.

Reply
elisavandersluis 7 november 2016 - 10:10 pm

Dublin wordt inderdaad de eerste keer voor ons, maar stond heel hoog op de verlanglijst. Nog een week geduld en dan mogen we haha. Japan lijkt mij inderdaad heel bijzonder, was ook niet helemaal gepland om daar naartoe te gaan. Het lijkt me wel een onwijs mooi land, wordt zeker een te gekke reis!

Reply
Jessica 9 november 2016 - 4:26 pm

Mooie keuken inderdaad! Het zou inderdaad wel heel sprookjesachtig zijn als er in januari sneeuw in de Ardennen ligt! 😀

Reply
elisavandersluis 9 november 2016 - 11:40 pm

Dank je wel! Ben er echt heel blij mee. Ik hoop wel echt op sneeuw, dat zou het helemaal compleet maken 🙂

Reply
Marcella Molenaar 15 november 2016 - 9:02 pm

Bevalt de keuken goed? Ik vind ‘m echt tof! Vliegen jullie naar Japan voor 600 pp met KLM? Echt een goeie prijs joh! En ik hoop dat jullie naast elkaar zitten. Zal anders wel heel stom zijn!

Reply
Marcella Molenaar 15 november 2016 - 9:03 pm

Ohja: veel plezier in Ierland!!

Reply
elisavandersluis 18 november 2016 - 12:10 pm

Dank je wel!!

Reply
elisavandersluis 18 november 2016 - 12:10 pm

Ik ben zooooo blij met de keuken, was het geld meer dan waard! Heerlijk om weer lekker te kunnen koken, met allemaal fijne spulletjes (die het ook nog eens doen haha). Die tickets waren echt goedkoop inderdaad, vandaar dat we niet heel lang na hoefden te denken. Het zijn rechtstreekse vluchten, echt perfect! Ach als we niet aast elkaar zitten, er zijn genoeg films te kijken en ik slaap meestal toch wel een poosje 😉

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More