Home ReisinspiratieReisfotografie Mijn Instagram top 5 en favorieten #1

Mijn Instagram top 5 en favorieten #1

by Elisa van der Sluis

Voorheen deelde ik eens per twee maanden mijn meeste gelikete (is dat eigenlijk wel een woord? Zo niet, dan nu wel) op Instagram met jullie. Ik heb besloten dat overzichtje een andere vorm te geven en er een maandelijks artikel van te maken. Vanaf nu deel ik eens per maand mijn Instagram top 5 en deel ik daarnaast een aantal accounts waarvan ik vind dat ze het echt de moeite waard zijn om te volgen. Van mooie inspirerende reisfoto’s wordt iedereen blij, toch?

Mijn Instagram top 5:

Nr. 5 – Chateau de la Poste, het kasteel waar wij sliepen in de Ardennen.

Nr. 4 – De Erasmusbrug in Rotterdam.

Nr. 3 – Even stoppen voor de overstekende geitjes in Drakensbergen, Zuid Afrika.

Nr. 2 – Een close up van een ijsvogel in Swaziland.

Nr. 1 – Sinds Zuid Afrika vind ik vogels spotten eigenlijk heel leuk!

Toffe accounts voor nog meer reisinspiratie:

– Voor een flinke dosis reisinspiratie zit je helemaal goed op het IG account van Jessica van Corners of the World. Deze dame is regelmatig op reis en neemt je mee langs te gekke plekken over de hele wereld!

– Ik ben dol op mooie kleurrijke, sprekende foto’s en dit is dan ook precies wat je aantreft als je een kijkje neemt bij Narelle en Pim van Weg van het Noorden. Ik ben vooral fan van de mooie foto’s van Marrakesh waar zij onlangs zijn geweest!

– Op het account van Rowan van Sillysis kom je behalve een flinke dosis reisinspiratie ook hele lekkere recepten en leuke DIY’s tegen. Een erg leuk en gevarieerd account!

Een kleine update over @Liesronddewereld

Dit artikel schrijf ik net voor wij naar Japan vertrekken. Op dit moment hik ik tegen de 2700 volgers aan, kan best zijn dat wanneer dit online komt ik over de 2700 zit. Het is moeilijk om er een peil op te trekken, want er lijkt op IG tegenwoordig een nieuwe sport te zijn ontstaan. Een groot aantal mensen volgt verschillende pagina’s op de ene dag, om ze vervolgens weer te ontvolgen. Een zeer irritante manier van aandacht trekken, ik volg toch alleen de accounts die ik echt de moeite vind om te volgen. Niet omdat iemand mij de afgelopen week 6 keer is gaan volgen. Het zorgt er op dit moment voor dat ik er dagelijks rond de 35 volgers bij krijg, waar er vervolgens weer 20 van verdwijnen. Nu lijkt het met deze klaagzang of ik IG minder leuk ben gaan vinden, maar dat is absoluut niet waar. Ik vind het nog steeds 1 van de leukste social media’s die er zijn en vind het heerlijk om al scrollend nog meer inspiratie op te doen voor volgende trips!

Laat je me weten wat je van dit nieuwe Instagram overzichtje vind? 

Ook lezen:

7 comments

Sabine 9 april 2017 - 14:24

Die vogels! Zo prachtig! Ja dat volgen en ontvolgen vind ik ook vreselijk. Hetzelfde bij mij, van de 30 volgers per dag vallen er ook weer 20 af.

Reply
Elisa van der Sluis 11 april 2017 - 12:26

Erg he! Vet irritant.En dank je!

Reply
Narelle & Pim| wegvanhetnoorden.nl 10 april 2017 - 08:03

Aaah dankjewel voor het noemen van ons account, wat lief! 😀 Jouw foto’s van maart zijn ook super mooi, onze favoriet is Rotterdam!

Reply
Elisa van der Sluis 11 april 2017 - 12:28

Graag gedaan! 🙂 en jij ook bedankt!

Reply
Rowan 11 april 2017 - 19:09

Ik vind het echt super leuk en lief dat je mijn account noemt! Dank je wel! Ik vind de foto’s van de vogels echt geweldig! En dat volgen/ontvolgen… Heel herkenbaar en heel irritant. Maar inderdaad: Instagram blijft leuk!

Reply
Sandra 13 april 2017 - 13:11

Prachtig die vogels. Wat goed dat je ze op de foto krijgt. Ik vind het vaak lastig om vogels te fotograferen!
Wat fijn dat je het feit benoemd dat je volgers erbij krijgt op instagram en er vervolgens weer verliest. Ik vroeg mij al af of het alleen bij mij was. Ik ben het nu een beetje aan het bijhouden welke mensen dat doen (is wel veel werk, haha) want ik vind het ook zo irritant. Je volgt iemand of niet.

Reply
Marcella 24 april 2017 - 12:12

Wauww, de foto’s van de vogeltjes zijn prachtig! Ik vind vogeltjes spotten altijd zo lastig, jammer als ik jouw foto’s zie!

Reply

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read more