Home ReisinspiratieReisfotografie Instagram update en favoriete accounts #5

Instagram update en favoriete accounts #5

by Elisa van der Sluis

Instagram, het is en blijft mijn favoriete medium. Helaas, zoals alle sociale media, is het ook ontzettend vluchtig. Halverwege de maand zet ik daarom mijn 5 meest gewaardeerde foto’s op een rij en zet ik graag 3 accounts in de spotlight, die naar mijn mening het volgen echt waard zijn.

Mijn Instagram top 5:

Nr. 5 – Als er een Uber was in het dierenrijk

Nr. 4 – Zebra in het Krugerpark

Nr. 3 – Koekje?

Nr. 2 – Een mannetjesolifant in Zuid Afrika

Nr. 1 – Luipaard

Toffe accounts voor nog meer reisinspiratie:

– Op het account van Reisverslaafd zie je zoveel moois voorbij komen, dat de reiskriebels direct omhoog komen. Typisch zo’n account waar ik heel blij van wordt.

– Het IG account van a little blonde in paradise ontdekte ik nog niet zo heel lang geleden. Inmiddels helemaal verliefd op de mooie foto’s die ik er voorbij zie komen! Echt een aanrader als je graag wegdroomd bij mooie plaatjes.

– Onlangs was Diana van Stripe Away in Zambia voor Cycle for Plan (heel mooi project waarbij ze door Zambia fietste voor het goede doel). Deze reis zorgt ervoor dat haar account inmiddels vol staat met prachtige plaatjes van Zambia. Heel veel reisinspiratie, want inmiddels staat Zambia bij mij ook torenhoog op de wishlist!

Een kleine update over @Liesronddewereld

Zoals je ziet plaatste ik de afgelopen tijd weer heel wat wildlife foto’s. Voanaf eind volgende maand komen er hopelijk weer heel veel nieuwe bij, want dan gaan we natuurlijk naar Afrika! Ook behaalde ik de afgelopen maand een nieuw mijlpaaltje. Het duurde een eeuwigheid (nou ja, dat viel ook wel mee), maar ik heb gewoon 3000 volgers op mijn account! Ook nog eens in de maand dat ik 30 werd, een grappig toeval vond ik zelf. Daar ben ik niet alleen heel erg blij mee, maar ook best een beetje trots op. Het is er de laatste tijd niet makkelijker op geworden om nieuwe volgers (die blijven) te krijgen en als het dan lukt, dan is dat toch wel erg leuk.

Welke foto is jouw favoriet?

Ook lezen:

17 comments

Narelle | wegvanhetnoorden.nl 16 augustus 2017 - 4:15 pm

Hahaha ‘Als er een Uber was in het dierenrijk’, hilarisch!!!! Geweldige foto’s allemaal, lekker Afrikaans 😀

Reply
Marcel 16 augustus 2017 - 8:41 pm

Stuk voor stuk mooie foto’s! Het luipaard is mijn favoriet, al is het lastig kiezen met deze pareltjes. En 3.000 volgers, wauw. Gefeliciteerd en op naar de 5.000.

Reply
Jenny 17 augustus 2017 - 4:44 pm

Gefeliciteerd met je 3000 volgers!

Ik vind je foto van het luipaard het mooist. Al mag de olifant er ook zijn.

Reply
Kelly 17 augustus 2017 - 7:25 pm

Ik vind je foto van het luipaard ook het mooist. 3000 volgers…wow! Gefeliciteerd! Daar kan ik alleen maar van dromen. Door het nieuwe algoritme van IG wil het de laatste tijd niet echt lukken met nieuwe volgers. Ik hoop dit jaar nog 1000 volgers te halen.

Reply
Kirsten 18 augustus 2017 - 6:45 am

Wat een geweldige wildlife foto’s! Stuk voor stuk. Ik vind IG ook heel leuk, maar merk toch dat ik er de laatste tijd minder naar kijk. Misschien omdat ik ook weinig meemaak en dus weinig foto’s heb om te delen. Volgende maand naar Azië dus dan ga ik weer los 😉

Reply
Denise 18 augustus 2017 - 9:57 am

De luipaard en de olifant. Maar de nr 5 met de vogeltjes vind ik ook heel bijzonder. Wat goed die 3000. Van harte!

Reply
Carolien 18 augustus 2017 - 1:44 pm

Gefeliciteerd met deze mijlpaal. De luipaard is echt prachtig! Maar eh….dieren voeren?? Dat is niet echt bevordelijk voor het wildlife

Reply
Yvonne 18 augustus 2017 - 2:03 pm

Prachtige wildlife foto’s heb je gedeeld deze maand. En gefeliciteerd met je 3000 volgers, wat een mijlpaal! Super.

Reply
Gabriëlle 18 augustus 2017 - 3:29 pm

Gefelciiteerd met de 3.000 volgers! Ik vind Instagram ook nog steeds echt het leukste medium. Mooie foto’s!

Reply
Aniek Rooderkerken 18 augustus 2017 - 7:50 pm

De foto van het luipaard is ook mijn favoriet. Wat een mooie dieren!

Reply
Jessica 18 augustus 2017 - 10:58 pm

Het is de laatste tijd verschrikkelijk op Instagram haha ;p Volgens mij is de applicatie weer wat dingen aan het aanpassen.. Maar je foto’s zien er weer super uit! Die van de vogeltjes op de giraffe is mijn favoriet, maar die van het hertje is ook heel schattig 🙂

Reply
Diana 19 augustus 2017 - 10:15 am

Wauw als eerste, wat tof 3000 volgers. Bij mij gaat het echt heen en weer. Lijkt wel of mensen van Instagram afvliegen. Maar goed ik geniet er nog steeds elke keer van. Ook van jouw foto’s. Die met de vogeltjes op de Giraffe blijft mij favoriete. Had ik in Zambia ook een paar keer gezien.

Wat tof dat je mij hebt benoemd met mijn Zambia foto’s. Gelukkig heb ik over de 3000 foto’s gemaakt dus genoeg om te delen.

Reply
Co | Op reis met Co 19 augustus 2017 - 3:18 pm

Wauw, van harte met je mijlpaal! De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig, mijn favoriet is die met het koekje. Ben benieuwd naar je nieuwe foto’s uit Afrika straks, veel plezier met de voorpret!

Reply
Niels 19 augustus 2017 - 3:26 pm

Altijd leuk om je dieren foto’s voorbij te zien komen. Gefeliciteerd met je 3000 volgers. Een leuke mijlpaal. Instagram is een medium waar ik momenteel een haat-liefde verhouding mee heb. Leuk om foto’s te zien, maar het hele volgen en ontvolgen begint een beetje irritant te worden 😉

Reply
Marcella 19 augustus 2017 - 6:32 pm

Ik vind je Über foto erg tof. Maar sowieso zijn je wildlife foto’s altijd te gek. Kom maar op met velen meer! 😉

Reply
Rowan 21 augustus 2017 - 8:08 pm

Wat een gave foto’s allemaal! Mijn favoriet is de luipaard! In één woord: wauw!

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:23 pm

Dank je wel!! 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More