Home BestemmingenNoord AmerikaVerenigde Staten Kort filmpje Everglades NP

Kort filmpje Everglades NP

by Elisa van der Sluis

Mijn bezoek aan de Everglades was een absoluut hoogtepunt van mijn rondreis door Florida. De prachtige natuur, de alligators en de airboattour, ik vond het stuk voor stuk allemaal geweldig. Als je ooit naar Florida gaat, mag je een bezoek aan de Everglades niet overslaan. Mijn dagje in de Everglades leverde behalve veel mooie foto’s, ook flink wat video materiaal op. Van de leukste clips van de airboattour die ik gedaan heb, heb ik nu dit korte filmpje gemaakt. Ik hoop dat je het leuk vind!

Mijn verslag van mijn dag in de Everglades lees je hier: Everglades National Park

Ook lezen:

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More