Home Over Lies

Over Lies

by Elisa van der Sluis

Over Lies reisblog

Welkom op mijn reisblog! Mijn naam is Elisa en van jongs af aan ben ik al gefascineerd door reizen, wildlife en natuur. Deze liefde deel ik dan ook graag met anderen. Lies is al zolang ik mij kan heugen, mijn bijnaam. En zo is in Januari 2016 mijn reisblog liesronddewereld.nl geboren.

Op reis ga ik het liefst op zoek naar de mooiste natuurplekken en wilde dieren. Zo ging ik eerder op zoek naar elanden in Canada, ging ik snorkelen in Thailand en maakte ik een te gekke safarireis door Zuid Afrika, Botswana, Namibië & Zimbabwe. Deze laatste reis zorgde er dan ook voor dat ik compleet verliefd werd op dit prachtige continent. Behalve dat ik graag de natuur in ga, bezoek ik zo nu en dan ook een toffe stad. Liefst met veel historie en mooie oude gebouwen. Steden met een verhaal.

Helaas kan ik niet fulltime reizen en schrijven, het dak boven mijn hoofd moet natuurlijk ook worden betaald. In het normale dagelijkse leven ben ik daarom fulltime expediteur bij een groot bedrijf. Erg leuk werk, dagelijks verstuur ik spullen over heel de wereld en heb ik contact met mensen uit verschillende hoeken van de wereld. Zo komt mijn liefde voor reizen en andere culturen ook in mijn “gewone werk” een klein beetje terug.

Met mijn reisverslagen, tips, foto’s en korte filmpjes wil ik mensen inspireren om iets van de wereld te gaan zien. Dat hoeft natuurlijk niet altijd ver weg te zijn, ook in eigen land bijvoorbeeld zijn er genoeg mooie plaatsen om te ontdekken en is er genoeg te doen. Mijn doel is om mensen te laten zien dat het niet onmogelijk is om fulltime te werken en daarnaast zoveel mogelijk van de wereld te zien. Daarnaast wil ik mensen laten zien dat het ook mogelijk is om ook met een wat kleiner budget toch een geweldige reis te maken.

Lees mee op liesronddewereld.nl en ontspan, geniet, ontdek en leer!

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met liesronddewereld.nl? Kijk dan even op deze pagina.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read more