Home BestemmingenAfrikaZuid-Afrika Reisfilm: gamedrive in het Kruger Nationaal Park

Reisfilm: gamedrive in het Kruger Nationaal Park

by Elisa van der Sluis

Zuid-Afrika. Het land wat zo onverwacht mijn hart wist te stelen. Waar we verliefd werden op de natuur en de dieren. En een beetje meer op elkaar. Het Krugerpark was 1 van de eerste plekken die we zagen van het land en blijft een speciale plek. Tijd voor wat bewegende beelden van onze gamedrive.

Hoeveel landen we ook bezoeken, voor ons is er geen land als Zuid-Afrika. Wat het precies is kan ik niet uitleggen, maar dit land doet iets met ons. We wandelden er naar watervallen, gingen op zoek naar olifanten en genieten van de mooiste uitzichten. We maken de ene na de andere gamedrive in het Kruger en staren naar talloze nijlpaarden in St. Lucia. Het land blijft ons verbazen en verrassen. Elke keer weer.

Het Kruger Nationaal Park is, zoals ik al eerder zei, een speciale plek voor ons. Hier zagen we voor het eerst de schoonheid van Zuid-Afrika en genoten we van de ruige natuur. We bezochten in de buurt de wondermooie Panoramaroute en gingen terug in de tijd in Pelgrims Rest. In het Kruger zelf zochten we (en vonden!) talloze dieren. Zagen de Big 5, maar ook giraffen, hyena’s, zebra’s en natuurlijk impala’s. We zijn er inmiddels een paar keer geweest en weten ook zeker dat we weer terug zullen gaan. Want, als je eenmaal verliefd ben dan is het moeilijk om los te laten.

Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens een gamedrive in het Kruger Nationaal Park? Misschien heb je binnenkort je eerste reis naar Zuid Afrika gepland staan. In dat geval hoop ik dat net zo verliefd wordt als dat wij dat zijn. In de reisgids Kruger Nationaal Park heb ik al mijn tips en informatie voor je verzameld. Voor nu zou ik zeggen: HD & geluid aan en even een minuutje wegdromen:

Ook lezen:

3 comments

Rowan 25 januari 2018 - 3:38 pm

Wat een leuk filmpje, als ik er even bij was. Hij had wat mij betreft nog veel langer mogen duren hoor. 😉

Reply
Sabine 25 januari 2018 - 7:05 pm

Super mooi en echt een leuk filmpje! Kan me helemaal voorstellen dat dat een heel bijzondere ervaring is geweest.

Reply
Jessica 26 januari 2018 - 3:51 pm

Het lijkt me zo speciaal om een keer op safari te gaan in Afrika, kan me inderdaad voorstellen dat deze plek een speciaal plekje in jullie hart heeft 🙂 En wat leuk om te zien dat je met video aan de slag bent, word ik happy van!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More