Home TipsGadgets Review: je reisroute aan de muur met Your Memory Route

Review: je reisroute aan de muur met Your Memory Route

by Elisa van der Sluis

Persoonlijk vind ik het altijd heel leuk om tastbare herinneringen in huis te hebben van de reizen die we maken. Zo heb ik van een aantal reizen toffe puzzelstukken laten maken en maak ik eigenlijk altijd wel een fotoboek. Laatst werd mij gevraagd of ik een reisroute op print wilde uitproberen van Your Memory Route, een tof nieuw concept waar je een zeer originele herinnering aan jouw reis kunt maken.

Over Your Memory Route

Heb je een onlangs een bijzondere reis gemaakt? Ben jij bijvoorbeeld wezen backpacken in Azië, heb je een roadtrip gemaakt door Marokko of heb je misschien ook wel een reis door Afrika gemaakt? Bij Your Memory Route kun je daar een hele toffe tastbare herinnering van laten maken, door jouw reisroute op print af te laten drukken. Het maakt niet uit waar je bent geweest, van iedere route kun je een mooie print laten drukken. En dat staat natuurlijk wel heel tof aan de muur! Geen route is hetzelfde natuurlijk, dus je hebt altijd iets unieks aan de muur.

Onze reisroute op print

Toen ik hoorde dat ik een print mocht laten maken van 1 van onze reisroute, hoefde ik niet heel lang na te denken. Dat werd er natuurlijk 1 van onze reis door zuidelijk Afrika! Dat was direct ook wel een uitdaging, omdat ik wist dat wij plekken hebben bezocht die niet echt op de kaart zijn terug te vinden. Plaatsen kun je op 2 manieren makkelijk aanwijzen. Je kan de plaatsnaam in te tikken of door met de cursor de locatie aan te wijzen. Dat laatste kwam in ons geval dus heel handig van pas. Ook kun je ervoor kiezen voor een rechte lijn tussen 2 plaatsen, een gebogen, geen lijn of een lijn die de weg volgt. Tot slot kies je voor het design en bepaal je de afdrukgrootte en materiaal.

Wij kozen ervoor om onze route te laten printen op Dibond. Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast was toen de print binnenkwam. Het materiaal voelt goed en stevig aan, de kleuren zijn mooi en helder en de reisroute springt er goed en duidelijk uit. Door middel van de plakstrips aan de achterzijde is het ophangen enorm makkelijk. Even een lijntje trekken met een waterpas en plakken maar. Het is, vind ik, een hele originele eyecatcher voor in huis en een onwijs mooie herinnering aan onze reis.

TIP: Heb je meerdere mooie reizen gemaakt en kun je niet zo goed kiezen? Maak een collage door verschillende route op verschillende formaten af te laten drukken. 

Ook lezen:

6 comments

Stéphanie 14 januari 2018 - 8:39 pm

Dit is tenminste eens iets anders dan de reguliere kaart of foto en het resultaat mag er zeker wezen! Mooie blauwe kleur ook, daar hou ik van. Ik heb mijn reisroute eens op een prikbord vastgelegd met punaises en touw, en met foto’s uiteraard, een leuke DIY 🙂

Reply
Elisa van der Sluis 17 januari 2018 - 12:01 am

Dat vond ik dus ook, even iets anders dan de scratchmap ;-). Ik heb trouwens ook een canvas met vlaggetjes, blijf ik ook tof vinden haha. En ja, blauw is echt mijn lievelingskleur. Moet soms opletten dat ik niet alles in het blauw in huis haal haha.

Reply
Sanne Grieten 15 januari 2018 - 10:14 am

Het resultaat is heel erg leuk! Ik zie dit ook wel zitten met mijn rondreis in Peru later dit jaar (:

Reply
Elisa van der Sluis 17 januari 2018 - 12:00 am

Dat zou zeker een toffe worden, ben benieuwd!

Reply
Jessica 18 januari 2018 - 12:06 am

Wat een originele manier om je reis vast te leggen! En je kunt er altijd nog zelf foto’s van de reis omheen plakken/pinnen. Leuk hoor 🙂

Reply
Elisa van der Sluis 25 januari 2018 - 12:05 am

Hé leuk idee, daar had ik nog niet aan gedacht! 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More