Home TipsGadgets Review: Saal Digital fotoboek + kortingscode & winactie

Review: Saal Digital fotoboek + kortingscode & winactie

by Elisa van der Sluis

Onlangs kwam ik een berichtje tegen dat Saal Digital op zoek was naar bloggers die een fotoboek wilden testen. Dat wilde ik natuurlijk wel, ik heb nog flink wat foto’s die nog niet in een fotoboek zijn verwerkt en ik was erg nieuwsgierig naar deze voor mij nog onbekende aanbieder op het gebied van fotoproducten. Een paar dagen later kreeg ik bericht dat ik mee mocht doen aan de test. Leuk!

De test

Nadat de software gedownload was, wat lekker vlot ging, kon de pret beginnen. Ik koos ervoor om een fotoboek te maken van onze citytrips die wij in 2016 maakten en besloot de lay-out simpel en rustig te houden. Ik koos voor een 28 x 28 fotoboek met een matte, ongewatteerde kaft en matte fotopagina’s. De software zelf vind ik erg gebruiksvriendelijk. Alles staat duidelijk omschreven was genoeg keuze in achtergronden en templates. Ook zijn er wat clip-art elementen die je kunt gebruiken, zelf houd ik hier niet zo van en dus liet ik dat achterwege. Saal Digital beloofd dat de fotoboeken helemaal openslaan en er geen storende naad in het midden zit. Om dit te testen liet ik een paar foto’s door lopen over twee pagina’s, iets waar ik bij eerdere fotoboeken niet tevreden over was. Ik was dus erg benieuwd naar het resultaat!

Het fotoboek

Na ongeveer een week kwam mijn fotoboek binnen. Nieuwsgierig maakte ik de verpakking open en was direct enthousiast over de kaft. Het boek voelt stevig aan en de foto’s zijn haarscherp. Toen ik het boek opensloeg was ik iets minder enthousiast. De eerste en laatste pagina staat op de binnenkant van de kaft gedrukt, terwijl hier normaal een schutblad tussen zit. Dat is even wennen, ik denk dat ik de volgende keer de eerste en laatste pagina’s onbedrukt laat. Over de rest van het boek ben ik erg te spreken. De fotokwaliteit is super en de dikke pagina’s voelen professioneel en degelijk aan. Ook de belofte dat het boek helemaal openslaat komt Saal Digital na en de foto’s die ik door heb laten lopen zien er keurig uit, zonder storende naad. Kortom, ik zou zeker nog een fotoboek van Saal Digital bestellen.

Winactie & kortingscode

Extra leuk aan deze test is dat ik mijn lezers ook een cadeautje mag geven. Met de kortingscode LSRNDW17 krijg je maar liefst €20 korting (minimale bestelwaarde €39.95), zo kun je dus al een fotoboek bestellen voor maar €19.95! De code is geldig tot en met 31 mei 2017.
Naast deze korting mag ik ook één waardebon ter waarde van €40,- weggeven, welke geldig is op alle fotoboeken van Saal Digital.

Wat moet je doen?

– Laat mij in een reactie hieronder weten waar jij graag een fotoboek van zou willen maken. Vul een geldig e-mailadres in, de winnaar krijgt een mailtje met daarin de code.
– Volg mij op Facebook.
– Like dit bericht op Facebook over de winactie. Delen wordt natuurlijk gewaardeerd!
– Het is geen must, maar Saal Digital vind het leuk als je hen ook komt volgen op Facebook.
Deze actie loopt tot en met 12 maart. De winnaar wordt gekozen d.m.v. loting en maak ik op 13 maart bekend op Facebook, de winnaar ontvangt een mailtje met daarin de code van de waardebon.

Ook lezen:

26 comments

Maud 5 maart 2017 - 7:20 pm

Leuk zeg, ik doe graag mee! In april gaan wij op vakantie naar Ibiza; de laatste vakantie met z’n drietjes! Daar zou ik graag een fotoalbum van maken.

Reply
elisavandersluis 5 maart 2017 - 9:27 pm

Dat is een leuk vooruitzicht Maud! Fingers crossed dan maar 😉

Reply
Mirjam Haarsma 5 maart 2017 - 7:50 pm

Ik zou dit fotoboek vullen met foto’s van onze kleine man! ❤

Reply
elisavandersluis 5 maart 2017 - 9:26 pm

Dat is een hele mooie reden voor een fotoboek 🙂

Reply
Stéphanie 5 maart 2017 - 9:49 pm

Leuke actie en uiteraard doe ik graag mee 🙂 Ik kende Saal Digitaal nog niet, maar je fotoboek ziet er erg mooi uit! Mijn Canada foto’s zullen vast goed tot hun recht komen in zo’n mooi fotoboek!

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:09 am

Dat denk ik ook ja, duimen maar! Maandag de 13e ga ik loten 🙂

Reply
Anita H. 6 maart 2017 - 12:29 am

Ik heb nog wel wat achterstand wat de verwerking van foto’s betreft. Maar mocht ik winnen, dan zijn de foto’s van mijn vakantie in Lido de Jesolo (bij Venetie) eerste prioriteit.

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:10 am

Zo’n achterstand herken ik wel. Vaak maak ik van de lange reizen meteen een boek, de korte reizen raken dan wat meer op de achtergrond. Leuk dat je meedoet!

Reply
Jenny - IkReis 6 maart 2017 - 11:20 am

Ik zou graag een album van Jordanië willen maken.

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:11 am

Leuk dat je meedoet Jenny, maandag de 13e laat ik het weten 🙂

Reply
Lieke 6 maart 2017 - 4:48 pm

Ik heb al heel veel mooie foto albums gezien bij bloggers van Saal Digital.
Ik doe super graag mee voor het shoptegoed.

Ik volg je natuurlijk ook op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.
Ik volg Saal Digital al een tijd op facebook.

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:11 am

Leuk dat je me volgt en dat je mee doet natuurlijk! De boeken zijn echt van superkwaliteit, fingers crossed 🙂

Reply
Esther 6 maart 2017 - 8:25 pm

Mooie actie en ook fijn dat de fotoboeken naadloos zijn in het midden. Dat oogt een stuk mooier inderdaad. Ik zou graag een fotoboek van mijn rondreis Slovenië Kroatië maken die in juni plaatsvindt.

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:12 am

Klinkt als een toffe reis! Slovenië ben ik maar kort geweest, zou ik graag meer van willen zien. Ik stop je naam in de loting!

Reply
Rowan 6 maart 2017 - 8:48 pm

Wat leuk dat je positief bent! Ik kende Saal Digitaal nog niet, maar het klinkt goed. Ik vind dat je boek erg mooi is geworden!

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:25 am

Dank je Rowan, ben er ook erg blij mee! Ik doe je naam bij de loting 🙂

Reply
Diana | Stripe Away 7 maart 2017 - 12:04 am

Als ik dan moet kiezen word het toch weekendje weg met moeder en zusje door Poznań. Leuk om dan samen door heen te bladeren en mooie momenten op te halen. Verder ziet het boek er idd goed uit. Heb zelf als fotograaf veel fotoboeken besteld en moet zeggen dat de doorloop goed is.

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:21 am

Ik werd hier ook erg blij van. Heb het eerder al eens gehad dat de doorloop niet goed was en dat is zo zonde. Mooie herinnering om een boek van te maken inderdaad, ik blader ook altijd nog graag door onze boeken 🙂

Reply
Inge 7 maart 2017 - 6:47 am

Ik kende Saal Digitaal nog niet, leuk dus om je review te lezen! De foto’s van onze huwelijksreis naar Rome moeten nodig eens een keer in een album gezet worden. Inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden.. oeps!

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:22 am

Haha, herkenbaar! Wel een mooie reden om een fotoboek te maken! 🙂

Reply
Suleika Vullings 7 maart 2017 - 12:55 pm

Wij krijgen dit jaar of volgend jaar een kitten. Ik heb de unieke kans om dit te mogen volgen van geboorte tot bij ons thuis. Ik wil daar elke week foto’s gaan maken en deze voortgang vastleggen in een mooi fotoboek.

Reply
elisavandersluis 8 maart 2017 - 12:23 am

Wat leuk en bijzonder! Ik ben gek op katten, zo schattig als ze nog zo klein zijn! Heel mooi om dat vast te leggen in een boek inderdaad. 🙂

Reply
Maaike 9 maart 2017 - 11:10 am

Dat fotoboek ziet er mooi uit! Ik doe graag mee!

Reply
Judith | Worldwife.nl 9 maart 2017 - 8:31 pm

Ik ‘moet’ nog een fotoalbum maken van mijn reis door Thailand. Aangezien dat ontzettend veel foto’s zijn kan ik wel wat korting gebruiken!

Reply
elisavandersluis 10 maart 2017 - 11:29 pm

Dat verdient zeker een boek, ik stop je naam in de loting. Leuk dat je meedoet!

Reply
Jessica 11 maart 2017 - 3:31 am

Oh fotoboeken maken, ik vind het zo leuk om te doen maar ik ben er al zo lang niet aan toegekomen… Toch maar eens doen want ik heb nog zo veel mooie foto’s van 2016 (en inmiddels ook 2017) die ik gedrukt wil hebben! 🙂 Goede tip trouwens om de eerste en laatste pagina onbedrukt te laten, ik vind dat ook een stuk mooier!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More