Home TipsGadgets Review: Saal Digital wanddecoratie + kortingscode + winactie

Review: Saal Digital wanddecoratie + kortingscode + winactie

by Elisa van der Sluis

Het einde van de zomervakantie is helaas weer in zicht. De periode waarin reislustig Nederland weer massaal zijn koffers pakt en richting zonniger oorden vertrekt. Anderen gaan op verkenning in eigen land. Hoe dan ook, waarschijnlijk ben je weer een hoop foto’s rijker en in dat geval heb ik iets leuks voor je!

Na de fotoboek test van een paar maanden geleden vroeg Saal Digital mij of ik misschien nog een product uit wilde proberen. Dat wilde ik natuurlijk wel, ik heb letterlijk honderden reisfoto’s en doe er eigenlijk veel te weinig mee. Deze keer koos ik voor een wanddecoratie op Alu-Dibond.

Foto op Alu-Dibond

Toen wij in Japan tussen de sneeuwaapjes rond wandelden heb ik talloze foto’s gemaakt, en het was dan ook meteen duidelijk dat ik 1 van deze foto’s aan de muur wilde. Ik koos voor een foto op Alu-Dibond met de afmeting 50 x 50 cm. Met de software van Saal Digital was het ontwerp binnen 5 minuten klaar. Erg fijn! Foto kiezen, gegevens invullen, betalen (oké, in mijn geval dus code invoeren) en klaar.

Na een paar dagen kwam mijn fotoproduct binnen. Ik was meteen enthousiast. Saal Digital beloofd een hoogwaardig product geprint op stevig, onbuigbaar aluminium. Een belofte die ze naar mijn mening volledig nakomen. De kleuren zijn mooi, het product voelt goed en stevig aan en de wandbevestiging is heel makkelijk te bevestiging. Ik koos overigens voor de standaardophanging, maar je kan ook kiezen voor afstandhouders.

Winactie & kortingscode

Ook deze keer mag ik mijn lezers ook een cadeautje geven. Met de kortingscode RONDDEWERELD17 krijg je maar liefst €20 korting (minimale bestelwaarde €39.95). De korting is geldig op alle producten, dus ook op fotoboeken! De code is geldig tot en met 31 december 2017.

Naast deze kortingscode mag ik ook nog 1 waardebon t.w.v. €50,- weggeven. Daar kun je bijvoorbeeld een wanddecoratie op Alu-Dibond van 50 x 50 cm meemaken, een fotoboek of een kalender!

Wat moet je doen:

– Laat mij in een reactie hieronder weten waar jij graag een wanddecoratie of fotoboek van zou willen maken. Vul een geldig e-mailadres in, de winnaar krijgt een mailtje met daarin de code.

– Volg mij op Facebook.

– Like dit bericht op Facebook over de winactie. Delen wordt natuurlijk gewaardeerd!

–Saal Digital vind het ook leuk als je hen ook komt volgen op Facebook.

– Deze actie loopt tot en met 27 augustus. De winnaar wordt willekeurig gekozen d.m.v. loting en maak ik op 28 augustus  bekend op Facebook. De gelukkige winnaar ontvangt een mailtje met daarin de code van de waardebon.

Ook lezen:

30 comments

Esther 20 augustus 2017 - 5:53 pm

Ik zou graag een fotoboek willen maken van de foto’s die ik vorig jaar in Duitsland heb gemaakt
Had natuurlijk allang gemoeten maar ja daar moet ik nog even voor gaan zitten
Komt vast goed als ik deze prijs win

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:18 pm

hihi, ja dat er even voor gaan zitten is het hem meestal 😉

Reply
Suleika 20 augustus 2017 - 5:55 pm

Wij krijgen komend jaar een kitten. Ik heb de unieke kans om alles van dekking tot geboorte tot ze bij ons is te volgen. Ik wil hier een fotoboek van maken. Tot ze een jaar oud is wil ik elke week een foto maken. En daar iets moois van maken.

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:19 pm

Wat leuk! Dat zou een leuk boek worden dan, duimen maar! 🙂

Reply
Stéphanie 20 augustus 2017 - 8:33 pm

Leuk! Ik zou graag een fotoboek willen maken van onze te gekke reis door Noord Noorwegen, of misschien een van alle prachtige foto’s uitkiezen voor aan de muur. Dat aapje ziet er zo lief uit. Heel mooie foto heb je uitgekozen.

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:19 pm

Dank je! Jouw boek zou vast prachtig worden, ik duim met je mee!

Reply
Anna 20 augustus 2017 - 9:38 pm

Ik zou graag een mooi canvas willen laten maken van een vakantiefoto om mijn schoonouders te bedanken dat ik mee mocht op vakantie!

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:20 pm

Dat is lief! Heel mooi gebaar, ook te gek van hun trouwens 🙂

Reply
Anita H. 21 augustus 2017 - 12:10 am

Ik wil wel graag een wanddecoratie voor in de woonkamer. Een vriendin van mij is fotografe. Haar wil ik dan graag vragen om een glamourfoto van me te maken.

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:20 pm

Gaaf idee! Daar kan je inderdaad een prachtige wanddecoratie van maken.

Reply
Rowan 21 augustus 2017 - 11:28 am

Wat een mooie foto heb je uitgekozen, ik vind het aapje zo schattig! Zo fijn om als aandenken aan de muur te hebben!

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:20 pm

Dank je wel Rowan! Doe je ook mee?

Reply
Narelle | wegvanhetnoorden.nl 21 augustus 2017 - 1:22 pm

Wat een super leuke actie Elisa! Ik doe natuurlijk mee 😀 Ik zou ook heel graag een aluminium wanddecoratie willen hebben, net als jij, ziet er erg mooi uit! Wat erop moet? Nou, een foto van onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika natuurlijk 😀 En oja, waar ie hangen moet? In de woonkamer van ons toekomstige huis dat op dit moment gebouwd wordt 😉

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:22 pm

Dat is een gaaf idee inderdaad Narelle! Dat zou vast heel mooi staan, zo speciaal ook 🙂 Wanneer is het huis af?

Reply
Sanne 22 augustus 2017 - 6:48 am

Mooi! Goede foto heb je gekozen trouwens. Zal vast heel mooi staan in je huis. Ik denk dat ik zal kiezen voor een foto van onze reis door IJsland. Zal vast heel mooi staan bij ons aan de wand!

Reply
Elisa van der Sluis 22 augustus 2017 - 9:23 pm

Dank je wel! Hij hangt tegenover de Thaise waaier in onze gang, staat echt heel tof. Ijsland: WOW, daar wil ik al zo lang heen. Dan heb je vast veel foto’s waar je uit kan kiezen 🙂

Reply
Lieke van Veen 23 augustus 2017 - 11:16 am

Wat een mooie foto van dat aapje. Als ik het shoptegoed win zou ik graag een fotoboek maken van alle herinneringen samen met mijn vriend.

Ik volg jou en Saal Digitaal al een tijdje op facebook (lieke van veen) en ik heb dit bericht ook gedeeld.

Reply
Elisa van der Sluis 25 augustus 2017 - 12:16 pm

Dank je voor het delen Lieke en heel tof om een boek te maken van jou en je vriend. Leuk!

Reply
Marcel 23 augustus 2017 - 8:43 pm

Mooie foto en een herinnering aan een indrukwekkende reis. Een moeilijke keuze hoor, ik heb zoveel foto’s. Ik denk dat ik ga voor een foto van onze roadtrip door Zuidwest-Amerika. Het zal er in elk geval een worden met een indrukwekkend landschap erop.

Reply
Elisa van der Sluis 25 augustus 2017 - 12:14 pm

Dank je wel Marcel! Een foto met een landschap is ook heel mooi om aan de muur te hebben, ik zelf ook nog even getwijfeld.

Reply
Kirsten 25 augustus 2017 - 5:08 am

Ik kan zo niet kiezen wat ik zou gaan maken, maar tijdens onze wereldreis hebben we tot nu toe duizenden foto’s gemaakt die stuk voor stuk een mooi plekje verdienen. Genoeg opties dus!

Reply
Elisa van der Sluis 25 augustus 2017 - 12:10 pm

Leuk dat je meedoet! Kan me zo voorstellen dat het heel moeilijk kiezen is voor je inderdaad hihi.

Reply
Martin 25 augustus 2017 - 6:32 am

Leuk! Ik zou voor een mooie wildlife foto van een van onze safar’s in Afrika gaan!

Reply
Elisa van der Sluis 25 augustus 2017 - 12:10 pm

Leuk dat je meedoet Martin!

Reply
Esther 25 augustus 2017 - 12:40 pm

Wat een leuke actie Elisa! En jouw foto is ook echt fantastisch om aan de wand te hebben. Ik heb nog zoveel foto’s van IJsland en Slovenie, waarvan ik er wel wat aan de muur wil hebben. Ik zou dus graag kans maken op deze waardebon! (ik volg je overal 😉 )

Reply
Niels 25 augustus 2017 - 4:54 pm

Ziet er leuk uit. Blijft een mooie foto! Een mooie herinnering. Zijn de kleuren echt zo kleurvast als op de foto? Zit er soms ook aan te twijfelen om foto’s op die manier te printen maar weet nooit of ze echt doen wat ze beloven.

Reply
Elisa van der Sluis 31 augustus 2017 - 9:37 pm

Bij hun is het echt heel kleurvast, ik zag wenig tot geen verschil met het origineel. Echt een aanrader. Heb nog een andere van een andere (bekende) website maar die was beduidend minder van kwaliteit.

Reply
Jenny 25 augustus 2017 - 8:41 pm

Wat leuk!

Ik zou graag de code willen winnen voor een fotoboek van mijn reis naar Sri Lanka.

Reply
Marcella 26 augustus 2017 - 11:10 am

Leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik kan hier wel iets tof mee met onze reis door IJsland.

Reply
Sanne 1 september 2017 - 8:07 am

Mooie foto zeg, die verdiende het wel om opgehangen te worden!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More