Home TipsGadgets Review: een stadskaart van Kunst in Kaart

Review: een stadskaart van Kunst in Kaart

by Elisa van der Sluis

Door de jaren heen heb ik naar talloze land- en stadskaarten gekeken. Om reisroutes uit te stippelen voor roadtrips, wandelroutes langs mooie bezienswaardigheden in diverse steden en om te kijken waar ik in vredesnaam beland was als ik weer eens was verdwaald (goeie oude tijd). Onlangs mocht ik van www.kunstinkaart.nl een toffe stadskaart uitkiezen en inmiddels pronkt deze in onze woonkamer.

Rotterdam

Ik moet bekennen dat ik het best lastig vind om iets moois voor aan de muur uit te kiezen. Je komt toch vaak dingen tegen die iedereen zo’n beetje aan de muur heeft hangen. Een stadskaart leek mij wel mooi om in huis te hebben. Nu had ik natuurlijk voor een stadskaart kunnen kiezen van één van de toffe steden die we hebben bezocht. Ik koos echter voor een kaart van thuis, van “onze” stad. Want hoe vaak wij ook op reis gaan en hoe ver deze reizen ons ook zullen brengen, Rotterdam is thuis. Die ene plek waar we altijd naar terugkeren. Ik koos voor een stadskaart met een diepblauwe opdruk tegen een mintgroene achtergrond. Ik moet zeggen: het resultaat mag er wezen!

Over Kunst in Kaart

Kunst in Kaart maakt van stadskaarten ware eyecatchers voor aan de muur. De kaarten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en te bestellen in verschillende kleuren en stijlen. Inmiddels zijn er meer dan 400 kaarten te bestellen in maar liefst 21 verschillende stijlen! Het leuke aan de kaarten van Kunst in Kaart vind ik dat je op een originele manier echt iets persoonlijks aan je muur kunt hangen. Of je nu op zoek bent naar een stadskaart van Shanghai of van Staphorst, er zit zeker iets voor je tussen. Ook fijn, de levering gaat lekker snel, binnen vier dagen was onze kaart binnen. Even een lijstje uitzoeken, een schroef in de muur en klaar!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de stadskaarten van Kunst in Kaart? Neem dan eens een kijkje op de website: www.kunstinkaart.nl

Ook lezen:

13 comments

Stéphanie 25 januari 2017 - 1:08 pm

Gaaf! Ingelijste posters vind ik altijd zo leuk staan aan de muur of op een kastje. Grappig dat je juist voor Rotterdam kiest, bij de meeste mensen zie je toch posters en foto’s van buitenlandse steden aan de muur hangen. Zelf zou ik ook kiezen voor een buitenlandse stad. Vancouver zie ik wel aan mijn muur hangen 🙂

Reply
elisavandersluis 27 januari 2017 - 7:48 pm

Haha, ik dacht dat ik doe een iets anders. Lekker eigenwijs ;-). Misschien dat ik er in de toekomst 2 bij haal in een kleiner formaat, dan aan elke kant één. Dan denk ik dat ik voor Kyoto en Johannesburg ga. Vancouver is ook super!

Reply
Narelle | wegvanhetnoorden.nl 25 januari 2017 - 5:18 pm

Heel erg leuk dit! Ik hou van posters en foto’s op de muur. Die van Rotterdam is ook echt heel mooi! Ik denk dat ik voor Terschelling zou gaan…. 🙂

Reply
elisavandersluis 27 januari 2017 - 7:49 pm

Ja Terschelling, leuk! Vooral omdat jullie er zo graag komen. Vond jullie poster ook heel mooi van New Orleans. Echt een aanwinst!

Reply
Sarah 25 januari 2017 - 6:45 pm

Oeh. Echt heel mooi. Dat is inderdaad een ware eyecatcher voor aan de muur. Nog nooit eerder van Kunst In Kaart gehoord dus ik ga meteen eens een kijkje nemen op de website.

Reply
Femke 26 januari 2017 - 9:41 am

Staat prachtig!

Reply
elisavandersluis 27 januari 2017 - 7:49 pm

Dank je wel 🙂

Reply
Lizette 26 januari 2017 - 1:22 pm

Super mooi en heel origineel! Landkaarten hebben altijd een bijzondere werking op me, haast hypnotiserend, en een stadskaart van je eigen stad is wel heel leuk.

Reply
elisavandersluis 27 januari 2017 - 7:50 pm

Dank je wel, lief! Ik heb een beetje hetzelfde met kaarten, kan daar echt tijden naar kijken. Rotterdam blijft toch thuis en weer net iets anders dan de rest 😉

Reply
Sofie 26 januari 2017 - 7:48 pm

Oh zo leuk dit! Ik heb het wel voor kaarten 🙂

Reply
elisavandersluis 27 januari 2017 - 7:51 pm

Grappig hé! En origineel, je kan hem helemaal eigen maken 🙂

Reply
Rowan 26 januari 2017 - 10:05 pm

Wat een leuk concept zeg en het is een mooie poster geworden. Een echte blikvanger. Leuk dat je voor Rotterdam bent gegaan!

Reply
elisavandersluis 27 januari 2017 - 7:52 pm

Ik vind het ook echt een tof concept en ze hebben echt de meest prachtige kaarten, zelfs in mozaïek! En dank je 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read More