Home Samenwerken

Samenwerken

by Elisa van der Sluis

Liesronddewereld.nl is een Nederlands reisblog en bestaat sinds Januari 2016. Met mijn reisblog probeer ik, Elisa van der Sluis, mensen te inspireren en te motiveren om er vaker op uit te gaan, zowel ver weg als dichtbij. Dit doe ik door middel van reisverslagen, reviews, korte filmpjes en handige tips.

Wekelijks publiceer ik 1 a 2 nieuwe posts en deze worden ook via mijn social media gedeeld.

Samenwerken met Lies rond de wereld

Wat leuk dat u mogelijk interesse heeft in samenwerking met mij! Samenwerken zorgt ervoor dat deuren open gaan, die anders gesloten blijven en er kunnen hele mooie dingen ontstaan. Ik sta hier natuurlijk graag voor open, mits het binnen de content van mijn reisblog past.

Ik sta onder andere open voor:

Persreizen

Graag ontdek ik nieuwe bestemmingen en reisorganisaties. Tijdens de reis besteed ik uitgebreid aandacht aan de bestemming en / of organisatie d.m.v. mijn social media. Vervolgens schrijf ik een eerlijk en uitgebreid artikel over mijn ervaringen. Natuurlijk aangevuld met de nodige foto’s en eventueel video’s.

Winacties

Mijn lezers blij maken met een leuke prijs doe ik heel graag. Als u een product heeft wat u graag op deze manier wilt promoten, neem gerust contact met mij op.

Reviews

Uw nieuwste hotel, koffer of ander reisproduct probeer ik graag uit, mits dit natuurlijk past binnen de content van liesronddewereld.nl. Vervolgens zal ik hier een eerlijk, uitgebreid en vooral leuk artikel over plaatsen.

Advertorials / Gastblogs

Als de inhoud past bij de focus van liesronddewereld.nl, is het mogelijk een betaalde advertorial of gastblog te plaatsen. Ik ben echter wel verplicht om duidelijk te vermelden dat het hier om een samenwerking met een externe partner gaat en het dus een gesponsord artikel betreft.

Eerder samen gewerkt met:

Overstappen.nl
SoftScience
Peri Peri reizen
Kunst in Kaart
Saal Digitaal
Visit Tallinn

Ik sta niet open voor:

Linkruil

Gratis Gastblogs

Gratis Advertorials

Contact

Heeft u vragen of heeft u interesse in een samenwerking met mij, neem contact op via info@liesronddewereld.nl

Lees ook even mijn Disclaimer

Om te zorgen dat deze website soepel draait worden cookies gebruikt. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, zonder je cookie-instellingen aan te passen, en klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Accept Read more